Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Vinduespolering Privat

 

Fast abonnement - Vinduespolering for Private

Når det handler om vinduespolering privat så har vores ry som en stabil, venlig og dygtig vinduespudser, ikke bare givet os mange nye kunder men har også givet rigtigt mange private lyst til fortsat at lade os pudse deres vinduer. Og det er vi rigtigt glade for, fordi vi elsker glade kunder og tør godt sige at vi er en af Københavns mest vellidte vinduespudsere.

Som privatperson handler det ikke blot om at få pudset sine vinduer, det handler også om at være tryg ved sin vinduespudser. Og vi skaber tryghed, for vi sender ikke en ny vinduespudser hver gang vi kommer, og vi kommer til den aftalte tid. Og så går vi ikke ad vejen for et smil og en god snak mens vi pudser dine vinduer.

Vi du også have noget andet at bekymre dig om end vinduespolering, eller har du ganske enkelt ikke mulighed for selv at pudse dine vinduer? Så kontakt Tornado Polering og få et godt tilbud på en fast aftale på Vinduespolering Privat. Vores vinduespudser kommer som aftalt, og sørger for at du har skinnende rene vinduer inden han forlader dig igen. Du bestemmer selv om du vil have besøg af vinduespudseren hver måned, hver anden måned eller noget helt tredje.


Vinduespolering Privat - Opgavetyper

Tornado Polering løser alle typer af opgaver med vinduespolering privat, topprofessionelt.

Vi vil være den vinduespudser du ringer efter når du ønsker at være tilfreds med din vinduespudser. Og vil være den vidnuespudser du anbefaler til din nabo.

Som en af Københavns største virksomheder der tilbyder vinduespolering til private, har vi allerede mange tilfredse kunder. Og det vil vi blive ved med.
Vi klarer alle hustyper både indvendig og udvendig vinduespudsning eller også blot udvendig vinduespudsning, uanset om det er...

 

Eller kort sagt, vi klarer faktisk det hele.

 

Vinduespolering Privat - Hvor

Vi laver primært vinduespolering for private i København og Storkøbenhavn. Her er nogle eksempler på hvor vores vinduespudsere kører ud.

 

Vores erfaring med Vinduespolering Privat

Da grundlæggerne af Tornado Polering ApS begyndte at pudse vinduer tilbage i 1985 var det faktisk til at begynde med vinduespudsning for private. Og vinduespolering for private er stadig en stor del af vores virksomhed. Vi gør en dyd ud af at vores vinduespudsere er top professionelle og har erfaring med vinduespolering hos private. Vi har ikke utilfredse kunder, da vi stræber efter at levere det bedste resultat hver gang.

 

Tornado Polering Privat

Tornado Polering er fleksibel, engageret og professionel. Vi udfører alle typer af opgaver inden for vinduespolering privat - i hele København. Vi lever af tilfreds kunder, og vi er ikke i tvivl om at vi er blandt de bedste til vinduespudsning i København, måske endda på hele Sjælland eller i hele Danmark.

Vinduespolering hos private er en tillidssag. Vi står 100% inde for vores vinduespudsere. De har ren straffeattest og det er dygtige folk vi stoler på.

Tornado Polering sikrer at både du og dine planter kan kigge ud af rene vinduer når solen viser sit glade ansigt. Kontakt din vinduespudser nu for et uforpligtende tilbud på vinduespolering privat

Telefon 32 96 93 96 - Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi til dig.

Bedøm vores vinduespolering privat side

Gennemsnit 4.7 - 7 bedømmelser

Se også vores bedømmelser på TrustPilot